Make your own free website on Tripod.com

EasyTranslations

Rólunk

Home
Fordítás, lektorálás
Kapcsolat
Rólunk
Fordítási áraink

Bizonyára Ön is szeretné tudni, hogy kik állnak az Ön által igénybe vett szolgáltatások mögött. Néhány szóban szeretnénk bemutatni az EasyTranslations Fordítóirodát.

Üzleti filozófiánk

Vállalkozásunk célkitűzése, hogy minőségi terméket és megbízható szolgáltatást nyútjson ügyfeleinek. Szaktudásunk, kitartásunk, nemzetközi szemléletünk segítségével egy dinamikus, rugalmas, ügyfélbarát szolgáltatási kört kínálunk Önnek.

EasyTranslations Csapat

Az EasyTranslations csapattagok fontos szerepet játszanak vállalkozásunk sikerében. Csapatunk tagjai magyar és külföldi szakemberek, szakfordítók és tolmácsok, akik hazai és nemzetközi intézményekben szerezték képesítéseiket (Nemzetközi Fordító és Tolmácsképző Intézet, Strasbourg March Bloch Egyetem, Szent István Egyetem Szakfordító Intézet, ELTE stb.). Az első pillanattól kezdve szakember lép kapcsolatba Önnel, nem közvetítő iroda vagyunk, hanem egy fordító csapat, anyanyelvi lektorok támogatásával és kiterjedt kapcsolatrendszerrel.

Cégünk

Az EasyTranslations 2005 óta műkődik, csapattagjaink azonban főleg más fordítóirodáknak és cégeknek végezték fordítási tevékenységeiket. 2008-tól a fordítók összefogása során jött létre a mai  EasyTranslations, amely egy új, strukturált szervezetben folytatja működését. 

Exuberant businessman jumping in the air

easyforditas@gmail.com

EasyTranslations * Szatmári utca 28. * Erdőkertes * Magyarország * 2113
*Kun utca 4. * Budapest * Magyarország *1081